Voor waardevolle informatie en handige tips

Blog

Feesten, festivals en gezellige avonden!

Het is helaas in deze tijd niet toegestaan, maar wat kijken we er naar uit om weer gezellig gezamenlijk op de terrassen van Antwerpen, Gent of Brussel te zitten. Door de strenge maatregelen van onze overheid moeten we ons nu eenmaal aan de regels houden, maar hopen we natuurlijk dat we weer snel de hedendaagse dingen kunnen doen, zoals een avond je uit. Door corona gaan we echter wel op zoek naar alternatieven en kunnen we elkaar online vergezellen, waar we alsnog leuke online spelletjes kunnen spelen en bij kunnen kletsen. In dit blog vertellen we meer over leuke feestjes, uitgaan en meer!

Een gezellig feest in de club!

Voordat we ons allemaal aan verschillende maatregelen moesten houden en in lockdown zaten, zo’n half jaar geleden, konden we nog zonder zorgen vermaken in de leukste clubs van België. Gezellige cocktails met vriendinnen, mixdrankjes en leuke muziek. 

Wanneer de clubs weer open mogen, zullen er uiteraard weer vele feestjes plaatsvinden en zullen de clubs ook zeker weer vol gaan lopen, maar blijft het nu alleen nog maar een leuk vooruitzicht!

Verschillende drankspelltjes

Wanneer je met vrienden en vriendinnen bij elkaar komt, zijn er vaak vele spelletjes te spelen. In sommige gevallen kiezen jullie ervoor om bordspelletjes te spelen, maar gebeurt het steeds vaker dat vooral studenten verschillende drankspelletjes spelen. 

Een bekend Belgisch drankspel is het bingo drankspel, waarbij de kleur van het balletje bepaalt welk shotje je zult moeten nemen. Verder zijn er nog verschillende andere drankspelletjes te verkrijgen om een gezellige avond door te brengen met je vrienden. Doe het echter wel verantwoordt, want er kan namelijk ook een keerzijde aan zitten en je jezelf gaat comazuipen. Ken je verantwoordelijkheid en zorg voor plezier, zodat er mooie avonden op je te wachten staan!

Een bezoek aan een festival

De festivals zijn dit jaar helaas niet doorgegaan, maar hopen we er volgend jaar toch echt wel weer te staan! Het is nog even spannend, maar waar het kan zal er zoveel mogelijk gewerkt worden naar een juiste oplossing. Zo is iedereen zich alweer aan het verheugen op Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en zijn er natuurlijk veel meer festivals om de gehele zomer mee door te komen. In het slechtste geval zal er weer een online editie plaatsvinden, zodat we in ieder geval van de favoriete muziek kunnen genieten!

Zorg er dus nu voor dat je nog even volhoudt, houdt je aan de regels, zodat we weer zo snel mogelijk bij elkaar op bezoek kunnen komen, kunnen dansen in de clubs en weer achter de laptop kunnen zitten om festivaltickets te bemachtigen!

Geef een reactie